Over ons

Agro ''De Arend'' is toeleverancier en kennispartner voor de boomkwekerij, fruitteelt, tuinbouw, hoveniers, overheid en particulieren in binnen- en buitenland.
Agro ”De Arend” BV is ontstaan op 1 mei 2012, toen Agro Buren BV (onderdeel van de landelijk opererende Van Wesemael Group) en Gerritjan van Nifterik
  de activiteiten van Arends ”De Arend” en alle activiteiten van Huverba in de boomkwekerijartikelen overnamen.
Agro 'De Arend' BV  is gevestigd op de oude, unieke locatie van Arends ”De Arend” aan de Tielsestraat 95 in Kesteren en levert een totaal pakket van gewasbeschermingsmiddelen, meststoffen, tonkinstokken, draadkorven, jute, bindbuis, gereedschap etc. etc.

Agro ''De Arend'', de partner met visie voor de kweker!

Door deze samenwerking en bundeling van krachten is in het laanboomcentrum van de Neder Betuwe een sterke toeleverancier ontstaan, met een breed scala aan artikelen én veel kennis om de kwekers op alle gebieden met deskundig advies terzijde te staan.
Met name op gebied van gewasbescherming en meststoffen wordt Agro 'De Arend' BV ondersteund door de specialisten van AgroBuren BV.
Doordat Agro ''De Arend'' zelf importeert en controleert zijn een gunstige prijs en goede productkwaliteit gewaarborgd. 
Heeft u vragen over onze producten of wilt u deskundig advies voor uw teelt neem dan contact op met één van onze deskundige medewerkers, door te bellen naar: 0488-483275 of mail naar info@agrodearend.com
Omhoog