Medewerker in de spotlight

Stel jezelf eens voor?
Ik ben Jorik Hommerson, 23 jaar en werk nu zo’n 4 jaar bij Agro de Arend. Sinds begin 2017 ben ik woonachtig in Nijmegen-Lent.
Voordat ik hier begon heb ik van jongs af aan in de boomkwekerij van mijn ouders gewerkt. Je zou dus kunnen zeggen dat ik ‘in de boomkwekerij ben opgegroeid’.
Wat doe je binnen Agro “De Arend” BV?
Na 2 jaar in de logistiek en in de winkel gewerkt te hebben, ben ik nu verantwoordelijk voor de verkoop binnendienst. Dit team bestaat uit 3 collega’s met ieder zijn of haar specialisme.
Samen ondersteunen we onze vertegenwoordigers in de buitendienst. Zo versturen wij offertes, verzamelen we productinformatie en staan we klanten uit binnen- en buitenland te woord.
Sinds vorig jaar vertegenwoordig ik Agro de Arend in Ierland en Scandinavië, wat tot nu toe goed te combineren valt met de binnendienst.
Wat vind je het mooiste aan de sector waar in je werkzaam bent?
Het mooiste aan deze sector is voor mij het eindresultaat. Een kweker die het maximale rendement uit een teelt haalt, waar wij door advies en ondersteuningsmaterialen aan hebben bijgedragen.
Wat drijft jou binnen Agro “De Arend” BV?
Doordat we proberen ons op service te onderscheiden, geeft het voor mij erg veel voldoening wanneer onze klanten hun waardering hiervoor laten blijken.
Wat doe je naast je werk in je vrije tijd?
Vaak ben ik rondom huis bezig en af en toe spring ik nog bij in de boomkwekerij.
In het weekend bezoek ik met enige regelmaat de wedstrijden van Ajax.Terug
Omhoog